Goede programmeur nodig die meedenkt?vCJG
terug

Opvoedenin, een virtueel CJG

Het CJG is de informatieve en interactieve website van het lokale Centrum Jeugd en Gezin over opvoeden en opgroeien voor ouders en professionals. Uitgangspunt daarbij is dat landelijk uniforme kwaliteitsinformatie wordt aangeboden waar het kan en lokale informatie waar het wenselijk is.

CJG Bergen op Zoom

Een plek voor informatie en advies over het opvoeden en opgroeien van kinderen en over zwangerschap. Je vindt hier informatie over diverse opvoedthema’s voor kinderen, pubers en jongeren van 0 tot 23 jaar en over zwanger zijn; boekentips, adressen, links, nieuwtjes en veelgestelde vragen van andere ouders.

CJG Midden limburg

Een plek waar ouders, kinderen en jongeren terecht kunnen met vragen over opvoeden en opgroeien. Je kunt op deze website raadplegen, bellen, e-mailen of even binnenlopen. Je bent altijd welkom en ons advies is gratis.

CJG Land van Cuijk

Opvoeden is leuk, maar lang niet altijd even gemakkelijk. Daarom is er voortaan één adres voor de gemeenten Cuijk, Boxmeer, Grave, Mill en St. Hubert en Sint Anthonis waar je terecht kunt met ál je vragen: het Centrum voor Jeugd en Gezin Land van Cuijk.

 

CJG Etten-Leur

Het CJG is er er voor alle (aanstaande) ouders, kinderen, jongeren en professionals uit Etten-Leur, Zundert, Achtmaal, Klein Zundert, Rijsbergen en Wernhout.

CJG Leiden

Je kunt hier 24 uur per dag terecht met al je vragen over opvoeden en opgroeien. Of je nu zwanger bent of een puber in huis hebt. Over elke leeftijdsfase kun je op deze website algemene informatie en tips vinden.