Afas koppelingAfas koppelingen 
terug

Afas koppelingen 

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren programmeur die koppelingen maakt tussen verschillende applicaties, API's en Afas? Zoek dan niet verder! Nijmedia heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en implementeren van naadloze integraties die uw bedrijfsprocessen efficiënter maken.

Nijmedia maakt gebruik van de nieuwste technologieën en best practices om ervoor te zorgen dat uw applicaties optimaal functioneren en gegevens veilig worden uitgewisseld met Afas. Of het nu gaat om het integreren van uw CRM- of boekhoudsysteem met Afas, Ik zorg ervoor dat het gebeurt.

Bovendien biedt Nijmedia persoonlijke service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw integratie soepel verloopt en aan uw specifieke behoeften voldoet.

Staat de gewenste koppeling er niet bij?

Geen probleem. Onderstaande koppeling hebben we allemaal op verzoek gemaakt. We kunnen bijna elke koppeling maken.  Dus waar wacht u nog op? Laat Nijmedia u helpen uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen met geïntegreerde systemen die uw efficiëntie verhogen en uw bedrijfsresultaten verbeteren.

 

Afas - Quantore

Afas - Quantore

Een integratie is ontwikkeld voor Canon BC die de prijzen en voorraden van Quantore synchroniseert met velden in Afas. Op basis van de actuele voorraad- en prijsinformatie wordt er ingekocht bij Quantore of andere leveranciers.

Afas- Ingram Micro

Afas- Ingram Micro

Er is een integratie ontwikkeld voor Canon BC die de prijzen en voorraden van Ingram Micro synchroniseert met velden in Afas. Op basis van de actuele voorraad- en prijsinformatie wordt er ingekocht bij Ingram Micro of andere leveranciers.

Afas - Also

Afas - Also

Er is een integratie ontwikkeld voor Canon BC die de prijzen en voorraden van ALSO synchroniseert met velden in Afas. Op basis van de actuele voorraad- en prijsinformatie wordt er ingekocht bij ALSO of andere leveranciers.

 
AFAS-Mailchimp

AFAS-Mailchimp

Synchroniseer je geadresseerdenlijsten in Mailchimp en AFAS automatisch met onze koppeling. Voeg nieuwe contacten automatisch toe en werk wijzigingen bij. Bespaar tijd en minimaliseer fouten.

Afas-Azure SQL-PowerBI

Afas-Azure SQL-PowerBI

Op verzoek van Ecobit is er een slimme koppeling gemaakt voor Alfa Accountants, die connectoren in Afas synchroniseert naar Azure SQL. Deze koppeling is in staat om miljoenen records te verwerken en wijzigingen in de connectoren en database bij te houden. Het resultaat is een datawarehouse waarmee PowerBI dashboards geüpdatet kunnen worden.

Afas-Okta Single Sign On

Afas-Okta Single Sign On

Op verzoek van Ecobit is een Single Sign On ontwikkeld en geïmplementeerd voor de KNMvD, waarmee abonnees kunnen inloggen op Afas Outsite, de app en de website. Dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring wanneer er tussen deze platformen wordt geschakeld.

 
Afas- Microsoft Office 365

Afas- Microsoft Office 365

Op verzoek van Ecobit is er een koppeling gemaakt om contacten vanuit Afas naar Microsoft Office te synchroniseren. Door middel van deze koppeling met Microsoft Graph zijn er echter nog veel meer mogelijkheden beschikbaar.

Afas - Topdesk

Afas - Topdesk

Op verzoek van Ecobit zijn geautoriseerde integratiepagina's gemaakt voor Afas Insite met een koppeling naar asset management in Topdesk voor elke medewerker en leidinggevende. Met deze koppeling naar Topdesk zijn er nog veel meer mogelijkheden beschikbaar.