Goede programmeur nodig die meedenkt?Afas calculatietool
terug

AFAS calculatie tool voor offertes

We zijn verheugd om onze nieuwste toevoeging aan te kondigen: onze calculatietool gekoppeld aan AFAS, speciaal ontwikkeld voor accountmanagers.

Onze calculatietool stelt accountmanagers in staat om snel en gemakkelijk offertes samen te stellen voor prospects en bestaande klanten. Met deze tool kunnen accountmanagers verschillende opties en samenstellingen invoeren, waarbij de tool automatisch de berekeningen uitvoert en de kosten weergeeft. Dit stelt de accountmanager in staat om snel een nauwkeurige en op maat gemaakte offerte te presenteren aan de klant, waardoor er meer tijd overblijft voor waardevolle interacties.

Onze calculatietool is gekoppeld aan AFAS, waardoor alle gegevens die worden ingevoerd automatisch worden opgeslagen in AFAS. Dit zorgt ervoor dat alle informatie veilig wordt bewaard en gemakkelijk toegankelijk is voor verdere verwerking.

Kortom, onze calculatietool gekoppeld aan AFAS is de ideale oplossing voor accountmanagers die op een snelle en gemakkelijke manier op maat gemaakte offertes willen presenteren aan prospects en bestaande klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze tool en hoe het uw bedrijfsprocessen kan verbeteren.

 

Afas - calculatietool