Goede programmeur nodig die meedenkt?Slimme koppeling bestelprognose bakkerij producten met Albert Hein
terug

AFAS-EDIFACT Koppeling Albert Hein en Bakkerij Pater

Bakkerij Pater en Albert Hein wilde de productie veiligstellen als er calamiteiten in de communicatie van de IT-systemen zijn en daarom is een systeem ontwikkeld dat dagelijks EDI-berichten (delivery forecasts DELFOR) verwerkt. Hierin geeft Albert Hein aan hoeveel ze waarschijnlijk gaan bestellen. Vervolgens worden deze berichten verdeeld over de verschillende productiepartners van Bakkerij Pater. Hierdoor hebben de partners altijd actuele informatie over de prognose voor Albert Hein.

Om aan de eis van Albert Hein te voldoen, is een aanvullende procedure gebouwd die verkooporders aanmaakt in AFAS op basis van de laatst bekende prognoses. Hierdoor is iedereen altijd op de hoogte en kan er snel geleverd worden in geval van een calamiteit.

Het resultaat is een systeem dat de communicatie van Bakkerij Pater en hun partners efficiënter maakt en zorgt voor een betere planning. De partners kunnen beter anticiperen op de vraag. Bovendien is het systeem gemakkelijk te gebruiken en helpt het bij het beheer van de inkoop en planning.

Bakkerij Pater is erg blij met dit systeem en de samenwerking. Dankzij dit systeem kunnen ze snel en efficiënt werken, waardoor de klanten altijd op tijd en met verse producten worden bediend.

 

Afas-EDI DELFOR