Goede programmeur nodig die meedenkt?AFAS barcode scanner
terug

AFAS barcode scanner

Op verzoek van Ecobit ontwikkelde wij de barcode scanner in Angular Material en .NET6 voor Bake Five. Met deze scanner kunnen producten op de productielijn van grote bakkerijen eenvoudig en efficiënt gecheckt worden.

Onze scanner haalt gegevens op uit Afas, zodat u altijd up-to-date informatie heeft over de producten die u produceert. Mocht er onverhoopt iets fout zijn gegaan, dan wordt door de applicatie automatisch een melding gestuurd naar Afas. Hierdoor kan er snel worden gereageerd en kan er efficiënt worden gewerkt.

Onze scanner is ontworpen met de gebruiker in gedachten. De interface is intuïtief en gebruiksvriendelijk, zodat uw werknemers er snel mee aan de slag kunnen. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de scanner voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat uw bedrijfsgegevens altijd veilig zijn.

Onze scanner is niet alleen geschikt voor grote bakkerijen, maar kan ook worden toegepast in andere productiebedrijven. Het is een flexibele oplossing die volledig kan worden aangepast aan uw wensen en behoeften.

Wilt u meer weten over onze barcode scanner en hoe deze uw productieproces kan optimaliseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het verbeteren van uw bedrijfsprocessen.

afbeeldingen

    afas-barcode