Goede programmeur nodig die meedenkt?Afas applicaties
terug

AFAS applicaties

Ontdek onze krachtige applicaties! Wanneer we spreken over applicaties, bedoelen we het complete plaatje, inclusief meerdere onderdelen. De frontend wordt ontwikkeld met behulp van Angular, terwijl de backend voornamelijk geprogrammeerd wordt in .NET 7. Dit resulteert in uitstekend presterende applicaties die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien bestaat de backend vaak uit diverse onderdelen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Ervaar het zelf en ontdek wat Afas applicaties voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Koppeling Inkoop Quantore-Also-Ingram-AFAS

Voor Canon Business Center is een geïntegreerde oplossing ontwikkeld die de inkoop en verkoop coördineert tussen verschillende partners. Dit gebeurt op basis van de voorraden en prijzen van de bestelde producten bij de verschillende partners.

AFAS calculatietool voor offertes

Hiermee kunnen accountmanagers snel en gemakkelijk op maat gemaakte offertes presenteren aan prospects en bestaande klanten. Met automatische berekeningen en kostenweergave bespaart u tijd en verbetert u uw bedrijfsprocessen. Alle gegevens worden veilig opgeslagen in AFAS voor verdere verwerking.

AFAS barcode scanner

De barcode scanner is ontworpen voor grote bakkerijen en zorgt voor een efficiënte controle en optimalisatie van de productielijn. Gegevens worden opgehaald uit Afas en bij fouten wordt er automatisch een melding naar Afas gestuurd. De scanner is gebruiksvriendelijk, veilig en kan worden aangepast aan de wensen van het bedrijf

 

AFAS-EDIFACT koppeling Albert Heijn

Een systeem is ontwikkeld voor Bakkerij Pater en Albert Hein om de productie te beschermen tegen IT-communicatieproblemen. Het systeem verwerkt dagelijks EDI-berichten van Albert Hein, die worden verdeeld over de verschillende productiepartners van Bakkerij Pater, zodat iedereen op de hoogte is van de prognose voor Albert Hein. Een aanvullende procedure is ingebouwd om verkooporders aan te maken op basis van de laatste prognoses, zodat er snel geleverd kan worden in geval van een calamiteit. Het systeem maakt de communicatie efficiënter, verbetert de planning en helpt bij het beheer van de inkoop en planning.